ARROZ CON LEITE FRESCO PASTEURIZADO PARA PEQUENOS E GRANDES 
  ELABORACIÓN EN 20 MINUTOS.
 
 
 INGREDIENTES PARA 6 COMENSAIS :
 
     - 1  I ½ TAZA DE ARROZ .
     - 6 TAZAS DE AUGA .
     - 3 TAZAS DE LEITE FRESCO PASTEURIZADO 
        "GRANXA MOREIRA" .
     - PIZCA DE SAL .
     - AZUCRE E CANELA (EN PÓ OU RAMA) O GUSTO.
     - UNHA POUCA RAYADURA DE LIMÓN.
 
 ELABORACIÓN :
 
 1.    QUENTAR A AUGA CA CANELA EN RAMA,CA RAYADURA DE LIMÓN E UNHA PIZCA DE SAL,CANDO FERVA, AGREGAR O ARROZ E AGARDAR ATA QUE ESTÉ BEN COCIDO.
 2.   QUENTAR PREVIAMENTE AS 3 TAZAS DE LEITE FRESCO.
 3.   UNHA VEZ QUE O ARROZ ESTE VEN COCIDO E BLANDIÑO, AGREGAR O LEITE FRESCO TIBIO CO  AZUCRE DILUIDO NEL, E CONTINUAR COCIÑANDO O AROOZ ATA QUE TORNE CREMOSO
 - PRA SERVILO PODESLLE POÑER UNHA PIZCA DE CANELA EN POLVO OU MOLIDA PRA DAR MAIS SABOR OU SIMPLEMENTE PRA DECORAR.